Velkommen til vores verden

Og velkommen til Molands nye hjemmeside.
Vi er stolte af at kunne præsentere vores nye hjemmeside, hvor der er lagt vægt på at præsentere vores produkter i et mere moderne og brugervenligt design. Vi har i det nye design gjort det nemt for dig at gå mere i dybden med produktdetaljer. Desuden er det nye design responsivt. Det betyder at websitet tilpasser sig din skærm – uanset hvilken enhed du anvender. Det skulle gerne give dig en meget bedre brugeroplevelse.


Derudover har vi også knyttet vores selskaber tættere sammen, så det er mere enkelt og overskueligt for dig at finde information om alle produkter i hele Moland Gruppen.


Vi håber, du vil gå på opdagelse på sitet, og at du kan lide, hvad du ser. Og skulle der opstå spørgsmål til detaljer om vores produkter sidder vores rådgivningsteam klar til at hjælpe, uanset om det drejer sig om spørgsmål til dimensionering, montering eller materialevalg.

Besøg vores showroom

Vi har selvfølgelig bevaret vores populære elektroniske showrooms.
Har du brug for gulve i en klasse for sig, så ta’ en tur rundt på www.gulv.moland.biz og oplev de mange muligheder.


Måske har du brug for at klikke dig frem til den rette luksus under fødderne, så er vores elektroniske terrasseshowroom lige noget for dig: www.terrasse.wimex.dk


Design og beregn dit eget kvalitetshegn, vi gør det nemt på: www.nordicfence.wimex.dk


Med vores to forskellige facade-showrooms kan du se facader med helt nye øjne. Se de mange muligheder på www.nichiha.hbc.dk og www.authentid.hbc.dk

Vi gør det nemt at vælge kvalitet.
Ganske enkelt.