I forbindelse med Moland gruppens strategi for de kommende år, er vi lige nu i gang med at forberede en række spændende tiltag, herunder nogle ændringer der formelt træder i kraft pr. 1. januar 2021. Moland gruppens danske selskaber opdeles i en mere klar og strømlinet struktur, der er beskrevet nedenfor.

 

WIMEX

 

WIMEX vil fra 1. januar 2021 blive et selvstændigt aktieselskab i Moland Group, der vil fokusere alle kræfterne på at skabe rammerne om det gode udemiljø.

Hos WIMEX vil du finde inspiration og produkter til terrassen, hegnssystemer samt andre produkter der er relateret til at skabe det perfekte uderum.

Det betyder samtidigt, at facadedivisionen i WIMEX flyttes over i en ny division i Moland Group.
WIMEX vil over de kommende år stræbe efter at blive markedets stærkeste partner på udemiljø.
Samtidigt med denne omlægning, vil WIMEX fremstå helt selvstændigt i Moland Group med eget varemærke, egen vision og mission for den fremtidige vækstrejse.

Denne ændring giver WIMEX muligheden for at blomstre på kernekompetencerne og dermed fremstå endnu stærkere i årene der kommer.

I WIMEX vil det være Markedschef Søren Østergaard der har den daglige ledelse og som står i spidsen for organisationen, der vil bringe WIMEX frem mod de nye vækstmål. 

Moland//

Moland// vil fra 1. januar 2021 være en division i Moland Group, der udelukkende koncentrerer kræfterne om at blive førende på gulve samt tilbehør til gulve.

Moland bliver således en ren gulvspecialist, der med frigørelsen fra øvrige varegrupper, vil kunne samle kræfterne omkring produktudvikling og fremgang på gulvmarkedet.

Derfor vil man også kun se Moland-varemærket i forbindelse med vores gulvprodukter i årene fremover.

At vi nu skaber en ren gulvdivision, under Moland-varemærket, vil skabe styrke og give fokus på udvikling i de kommende år. Moland// vil få sin helt egen organisation og blive en selvstændig enhed i Moland Group.

I Molands nye stærke gulvdivision vil den daglige ledelse blive varetaget af Markedschef Jens Klampe, der fremadrettet har ansvaret for Moland gruppens aktiviteter på gulve, både i Danmark og på eksportmarkederne.

Samtidig med dette udnævnes Emil Østergaard til projektsalgschef, og får dermed det overordnede ansvar for at skabe vækst og fremgang for Moland gulve på projektmarkedet i Danmark. Emil Østergaard vil referere til Markedschefen.

  

Ny division

 

Nyt navn kommer snart - glæd jer!

Fra 1. januar 2021 skabes samtidig en ny division i Moland Group, der kommer til at bære sit helt eget brand, sit helt eget DNA og sin helt egen organisation. Der arbejdes fortsat med navnet. Dette bliver afsløret og informeret i løbet af sensommeren.

Denne division i Moland Group specialiserer sig i salg og rådgivning af en række af verdens absolut førende performance brands indenfor byggematerialer.

I denne division ønsker vi, sammen med vores gode partnere og leverandører, at blive blandt de førende i Norden. Vi leverer kvalitetsydelser, produkter og systemer til byggeriet.

Vi besidder den specialviden, der kræves for at stå bag de største og førende brands i verden.

Vores passion for de perfekte byggematerialer og byggesystemer skinner igennem i alt, hvad vi foretager os. Professionalisme, solid rådgivning og den optimale løsning går hånd i hånd. Denne division er et univers af de førende produkter og brands indenfor byggematerialer - samlet et sted. Det giver muskler og styrke at samle et hold af de bedste indenfor sit felt.

I denne division sælges SWISSPEARL, HERADESIGN, AMROC, NICHIHA, MORE og TREULEX. Et stærkt hold af verdens førende performance brands. Glæd jer.

I den nye division for performance brands sætter vi ligeledes et stærkt hold. Den overordnede ledelse vil blive varetaget af Markedschef Lars Christensen.

Henrik Risager Andersen vil, i forbindelse med at fibercement facaderne flyttes fra WIMEX til den nye division, fortsætte i rollen som salgschef. Henrik Risager Andersen vil referere til Markedschefen.