Moland introducerer Bastion 2.0:
slidstærkt vinylgulv til generationer

Danske Moland er klar med en opdateret version af deres populære Bastion-gulv, der lancerede sidste år. Med forbedret lydkvalitet, lettere planker og markedets højeste slidstyrke inden for vinylgulve, sætter Bastion 2.0 nye standarder. Gulvet fra markedets førende byggematerialeleverandør kræver desuden minimal vedligeholdelse og har både en EPD og en Indoor Air Comfort Gold-certificering.

Mange forbinder måske vinylgulve med offentlige institutioner som skoler og sygehuse, men vinyl gulve tjener ikke udelukkende et praktisk formål længere. Med lanceringen af Bastion-gulvet sidste år, gjorde Moland op med netop den forestilling, da gulvet er meget naturtro og ekstremt slidstærkt. Bastion 2.0 har de samme stærke egenskaber, men rummer flere væsentlige forbedringer.

Uigennemtrængeligt gulv, der dæmper trinlyden
Et eksempel er gulvets forbedrede underlag, der med sine lyddæmpende egenskaber bidrager til en god akustik og behagelig komfort:

- Bagsiden af gulvbrædderne har premium trinlydsdæmpende materiale, som dæmper lyden hele 20 decibel. Det sikrer en minimal trinstøj og samtidig en forbedret gangkomfort. Bastion 2.0 har en slidstyrke i klasse 34, hvilket er markedets højeste, fortæller markedschef hos Moland, Jens Klampe og uddyber:

- Gulvet kan ikke optage vand, er ekstremt vanskelig at ridse eller på anden måde ødelægges. Det er vores hidtil mest slidstærke gulv, der er designet til at holde til alle hverdagens strabadser. Den sidste Bastion.

 

Let at lægge og bekymringsfri vedligeholdelse
Med 183 cm lange planker og en tykkelse på blot 5,2 mm, kombinerer Bastion 2.0 let vægt og håndterbarhed uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derudover er gulvet så godt som vedligeholdelsesfrit, da det kun skal rengøres og altså hverken slibes eller på anden måde overfladebehandles. Bastion vinyl gulv kan lægges i arealer op til 125 m2 uden at bryde gulvet i dørhuller eller op til 1000 m2 hvis det er eet stort rum.

- Vi har lyttet til vores kunders behov og skabt et gulv, der er let at rengøre, håndtere og installere, samtidig med at det bibeholder sin naturtro overflade med flotte og livagtige træmønstre. Det er vores måde at gøre gulvlægning til en fornøjelse for både erhvervs- og privatkunder siger Jens Klampe.

I Skive er 32 lejligheder ved at blive opført, og her har bygherren, KOM Invest, valgt Bastion 2.0 til gulvene i samtlige lejligheder. Valget faldt på Bastion 2.0 på grund af gulvets minimale vedligeholdelsesbehov, flotte ydre og slidstærke kvalitet.

Det er tømrer Morten Stouby, der er indehaver af Stouby Tømrerfirma, som har stået for at lægge gulvet i lejlighederne. Han har været særdeles tilfreds med at arbejde med Bastion 2.0:

- Gulvet er utroligt let at arbejde med og emmer samtidig af god kvalitet, så jeg har kun rosende ord. Jeg er særligt begejstret for det smarte kliksystem, der gjorde processen behagelig og effektiv, fortæller han.

Nuancer til enhver smag
Bastion 2.0 kommer i 10 forskellige og unikke udtryk, der alle udgør det perfekte underlag til hverdagens mange uforudsigeligheder:

- Gulvet kommer i 10 forskellige trænuancer, der spænder fra lys til mørk, fortæller Jens Klampe og afslutter:

- En af de nye nuancer er et helt lyst gulv i svensk fyrretræslook, som mange af vores kunder har efterspurgt til deres sommerhuse. Lyse fyrretræsgulve er kendt for at være svære at holde rene og pæne, men med Bastion 2.0 får du det naturtro udseende – helt uden vedligeholdelsen.

Moland planlægger at udvide sortimentet til foråret for at imødekomme forskellige præferencer og behov på tværs af kunder og projekter.

 

Fakta om Bastion 2.0

- Bastion er 100% fri for skadelige blødgørere (phtalater) og opfylder REACH betingelserne.
  Bastion har naturligvis: EPD (Environmental Product Declaration) og IACG (Indoor Air Comfort Gold).
- Moland tilbyder 15 års garanti til erhvervsformål og hele 40 års garanti til brug derhjemme.
- Se garantibestemmelserne på moland.dk
- Bastion 2.0 har slidklasse 34, der er markedets højeste.

Find flere oplysninger, specikationer og vejledninger om BASTION 

 

Se mere om Bastion