Vores brede stavparket skal bare opleves

Der findes smukke egetræsgulve. Og så findes der egetræsgulve, der SKAL opleves – som vores nyhed, Moland Cambridge: en bred stavparket af markedets stærkeste, mest holdbare egetræsplanker. Du har nu mulighed for at lægge et stilfuldt egetræsgulv af højeste kvalitet.

 

Moland Cambridge er en ny generation af stavparket i europæisk, FSC®-certificeret egetræ til dig, der stiller høje krav til både kvalitet og æstetik. Plankerne har en bredde på hele 190 mm og en længde på 760 mm – perfekt til at lægge et stilfuldt og iøjnefaldende sildebensparketgulv.

Brede planker hitter

Egetræsplanker er i høj kurs hos danskerne. Egetræet har nemlig en række positive egenskaber, herunder en overlegen slidstyrke og holdbarhed, og et klassisk, eksklusivt udseende, som falder i de flestes smag. Og det ser da også imponerende ud, når man åbner døren til en bolig med brede planker af egetræ – uanset om man bor i en klassisk arkitekttegnet villa eller i et moderne funkisbyggeri!

Vi har inden for de senere år oplevet en stigende efterspørgsel på brede plankegulve. Men nu er også sildebensparket kommet på ønskesedlen hos mange. Ikke bare den smalle parket – men en bred egetræsparket, som, du kan være sikker på, ikke ligner naboens. Med Moland Cambridge kan du få et unikt kvalitetsgulv i stavparket med en beundringsværdig slidstyrke og et naturligt udseende.

Unikke tekniske egenskaber

Moland Cambridge er fra Molands Living-serie. Den brede stavparket er opbygget på gran med et toplag på 4 mm og med macro-fas på alle 4 sider. Se venligst yderligere tekniske specifikationer nederst på siden. Den flotte og slidstærke overflade er behandlet med olie eller hvidolie. Moland Cambridge fremstår levende og rustik med en naturlig variation i åretegninger og knaster.

Klar til dig

De smukke stavparketplanker i hvidolie ligger allerede nu klar på hylderne, så du hurtigt kan komme i gang med at lægge dit drømmegulv. Når du køber denne brede stavparket, får du selvfølgelig også en udførlig læggevejledning med i pakken.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information om Moland Cambridge eller andre produkter fra Moland, kan du kontakte Moland eller din nærmeste byggevareforhandler.

Moland Cambridge

Type: Bred stavparket
Træsort: Eg
Overflade: Hvidolie eller olie
Lægning: Fuldlimning
Opbygning: Stabil konstruktion på gran
Kanter: 4-sidet macro-fas.

Slidlag: 4 mm
Tykkelse: 15 mm
Bredde: 190 mm
Længde: 760 mm

Læs mere om produktet her

 

FSC®

Gulve som er mærket FSC®, viser at produktet støtter bæredygtig skovdrift og er certificeret i overensstemmelse med FSCs regler.