Fusion mellem Moland Byggevarer A/S og HBC A/S

I Moland Gruppen har vi opstillet klare vækstmål for de kommende år.

Vores vækstplan handler i høj grad om at stille skarpt, holde fokus og tilføre viden til de produktgrupper og systemer, vi udvikler og sælger. Men den handler i endnu højere grad også om at lette hverdagen for vores kunder og vores kunders kunder. I Moland skal vi kunne tilføre værdi til byggeprojekterne, vi skal kunne skabe lønsomhed hos vores kunder, gøre det let for dem, tilbyde systemer, produkter og ikke mindst samlede løsninger, der har noget ekstra, man ikke finder hos andre leverandører.

Fusion mellem selskaberne Moland Byggevarer A/S og HBC A/S

I forbindelse med vores vækstplan er det derfor en naturlig udvikling at foretage en fusion mellem Moland Byggevarer A/S og HBC A/S. Dette giver mening for vores kunder og vil på alle parametre lette samhandlen med vores kunder.

Selskaberne fusioneres med virkning fra den 1. januar 2017, men allerede fra det tidlige efterår vil vores salgsteams foretage rokader. Vi vil allerede fra det tidlige efterår kunne tilbyde nye spændende løsninger omkring samlast og logistik, der på alle måder vil stille vores kunder bedre i samhandlen med Moland Gruppen. Et naturligt skridt er samlast af vores produkter til den rigtige prissætning og samtidigt vil vi lette den daglige kommunikation med vores kunder ved at samle funktionerne under et tag.

Salgsteam byggematerialer

I forbindelse med fusionen af de to selskaber opdeles HBC’s produktprogram således, at træbeton-produktgruppen og cementspånplader (Amroc) flyttes til separat salgskorps i Moland Byggevarer A/S, der også vil få til opgave at løfte salget af gips-, stål- og isoleringsprodukterne. Denne salgsenhed fokuserer således på byggematerialedelen og vil arbejde meget projektorienteret sammen med vores kunder. Vi er i fuld gang med en udvidelse af dette salgsteam, og vi vil inden længe kunne præsentere teamet med både nye og eksisterende kolleger.

Salgsteam gulve

Ovennævnte sikrer, at Moland kan skabe en separat salgsenhed både eksternt og internt, som kan koncentrere sig om Molands brede program inden for gulve. Altså en salgsafdeling med speciale i gulve og tilbehør hertil. Dette vil give os mulighed for yderligere sortimentsudvidelse og bred fokus på at udvikle og optimere Moland gulve.

Alle produkter under Moland Byggevarer A/S kan naturligvis bestilles i samlast, og vi arbejder hårdt på nye spændende prislister og produktoversigter der giver vores kunder det bedste overblik og de mest konkurrencedygtige priser. Ledelse af den samlede salgsafdeling i Moland Byggevarer A/S varetages som hidtil af salgschef Lars Kjærsgaard Christensen.

Facadedelen flyttes til Wimex ApS

Fusionen af de to selskaber får også den betydning, at HBC’s facadeprogram, EX-4TG,
EX serien og Authentic overgår til vores søsterselskab Wimex ApS. Denne opdeling passer naturligt ind til Wimex’s øvrige produktgrupper; WPC Decking, facadebeklædning, Nordic Fence og Sibirisk lærk.

Vi vil samtidig styrke organisationen i Wimex ApS yderligere i forbindelse med denne omlægning. I forbindelse med fusionen vil vi også kunne tilbyde samlast mellem alle Wimex-produkterne, men som noget nyt også i kombination med Moland Gruppens øvrige produkter. Dette vil være en klar fordel for alle vores eksisterende og nye kunder.
Ledelsen af den samlede salgsafdeling i Wimex ApS varetages som hidtil af salgsdirektør Erik Bach, der nu kan se frem til at få udvidet produktsortimentet med et rigtig spændende facadeprogram.

Moland Byggevarer A/S bliver med disse nye tiltag gruppens INDOOR division og Wimex ApS bliver gruppens OUTDOOR division. Det bliver nemt at navigere i for vores kunder. Gruppens samlede salgsteam vil komme til at arbejde endnu tættere sammen omkring projektbearbejdning til gavn for kunderne.

Bestilling af HBC produkterne skal fortsat foretages på samme mail (info@hbc.dk) og telefonnr. (+45 4450 2500) som tidligere. Vi vil naturligvis informere, såfremt dette ændres senere.

Vi er sikre på, at dette tiltag vil give vores kunder markante fordele i samhandlen med Moland Gruppen. Vi ønsker fortsat at tilbyde jer markedets bedste produkter og en udsøgt service. Ganske enkelt