Moland introducerer Bastion.
Et naturtro gulv i sin helt egen liga

Med lanceringen af Bastion placerer Moland for alvor vinyl i toppen, når det kommer til praktiske designgulve. Det nye gulv fra branchens førende byggevareleverandør skiller sig ud på flere parametre i forhold til, hvad man normalt forbinder med det ekstremt robuste og praktiske gulv. Blandt andet efterlader en helt særlig 3D-overflade gulvet naturtro og meget livagtigt.

Vinylgulve er ofte noget, man forbinder med skoler og institutioner, men disse gulve behøver ikke længere være en usexet og udelukkende praktisk størrelse. Manges ønske om at have et slidstærkt, vedligeholdelsesfrit og livagtigt gulv imødekommer Moland med lanceringen af Bastion.


Uigennemtrængeligt gulv, der ikke afslører brug og slitage
Den 31. marts lanceres Bastion. Molands seneste skud på produktstammen cementerer virksomhedens position som en af nordens førende inden for gulve.

- Det seneste årti er der sket en mindre revolution inden for vinylgulve. Vi ser, at gulvene er populære som aldrig før. Private såvel som professionelle har for længst fået øjnene op for fordelene ved gulve som disse, og efterspørgslen er enorm. Hos Moland ser vi et hul i markedet, som vi tror på, vi kan udfylde, siger Jens Klampe, markedschef for Moland.

 

Bastion er et specielt udviklet gulv i Molands designserie. Gulvets kerne er SPC, en blanding af naturlig limestone, stabilisatorer og polymer. Det placerer gulvet i klasse 23/33 og gør det dermed oplagt til anvendelse hos private samt i tungt trafikerede områder som supermarkeder, restaurationer og offentlige institutioner. Moland yder 15 års garanti mod gennemslidning ved anvendelse i erhvervslokale.

Trods sine kun 8 mm i tykkelse er Bastion slidstærkt og uigennemtrængeligt. Også når det kommer til væsker sikrer materialesammensætningen, at der ingen fugtoptag er. Bagsiden sikrer med det trinlyddæmpende materiale IXPE optimal gangkomfort og minimal trinstøj.

En potentiel favorit blandt arkitekter, montører og bygherrer
Gulvets top består af et 0,55 mm gennemsigtigt slidlag og et billede. Ved sammenpresning af de to lag får gulvet sin unikke 3D-profilering, der minder om træets årestruktur og smukke overflade. De 184 cm lange planker har desuden mikrofasede kanter. Endnu et greb, der er med til at fremhæve plankevirkningen og efterlader dig i troen på, at du går på et trægulv.

Resultatet er et førsteklasses plankegulv, der tilbyder variation og designfrihed til at skabe sofistikerede, holdbare gulve og slående designs, understreger Jens Klampe.

Bastion kombinerer med sine 12 forskellige farver og unikke udtryk designmuligheder med overlegen form, funktion, holdbarhed og nem montering. Det åbner, ifølge Jens Klampe, en verden af muligheder.
Muligheder man hos Moland betragter som store potentialer.

Vi har allerede mange tusinde kvadratmeter Bastion liggende på lager, og vi har mere på vej. Vi tror med andre ord på vores nye produkt, og vores sælgere begynder salgsarbejdet allerede i morgen tidlig, siger Jens Klampe og understreger afslutningsvis, at Bastion er 100% fri for ftalater samt og har Indoor Air Comfort Gold-certifikat.

Det nye gulvsystem kommer i kølvandet på den succesfulde lancering af Molands SUPER-SERIE med eg og ask, så gulvporteføljen bliver endnu bedre og giver et større udvalg for kunderne.

Find flere oplysninger, specikationer og vejledninger om BASTION 

 

Se mere om Bastion