Bastion valgt til Øster Snedes nye rækkehuse 

I Øster Snede, et stenkast fra Horsens og Vejle, er Ivan Jakobsen, ejeren af Stenhøjgård Entreprise A/S, ved at afslutte opførelsen af otte moderne rækkehuse designet til udlejning. Med fokus på holdbarhed og æstetik har valget af gulvbelægning været afgørende for projektets succes.


- Gulvene er en nøglekomponent, når det kommer til slid og vedligeholdelse. Vi ledte derfor efter en belægning, der kunne modstå daglig brug uden at gå på kompromis med udseendet, udtaler Ivan.


Med dette i tankerne valgte entreprenøren Molands nyeste vinylgulvserie, Bastion 2.0, til at dække de 600 kvadratmeter gulvareal i de nybyggede boliger.


- Gulvet har en slående lighed med planker af træ; strukturen i overfladen, knasterne og farven – det er meget troværdigt og giver en autentisk fornemmelse af trægulv. Det kan lejerne lide, og vi er glade, fordi det er vinyl og dermed ikke skal bruge tid på at slibe og vedligeholde, tilføjer Ivan.


Efter installationen af Bastion-gulvet har Molands Key Account Manager, Kim Riishøj Nielsen, besøgt byggepladsen for at indsamle feedback.


- Selvom Molands kunder køber produkterne gennem trælasten, gør vi en dyd ud af den direkte dialog for at få feedback og læring, som vi kan tage med hjem til udvikling og optimering. Feedbacken fra Ivan og hans svende har været positiv. Gulvets egenskaber, udtryk og ikke mindst håndteringen af plankerne i installationen er blevet omtalt i pæne vendinger. Det betyder meget, for vi har hos Moland gjort os umage for at udvikle et unikt vinylgulv, fortæller Kim.Godt indeklima – ganske enkelt

Bastion 2.0 er ikke kun kendt for sin holdbarhed, men også for sit bidrag til et sundt indeklima. Gulvet er certificeret med Indoor Air Comfort Gold-certificeringen, der garanterer, at det opfylder strenge krav til afgasning af skadelige stoffer.

Vi er stolte af at kunne tilbyde et produkt, der ikke kun er slidstærkt og æstetisk tiltalende, men også fremmer et sundt indeklima.


Bastion har desuden en EPD, er 100 procent fri for skadelige blødgørere (phtalater) og opfylder REACH-betingelserne.


Med sit fokus på slidstyrke, æstetik og et mere ansvarligt byggeri er Molands Bastion 2.0 vinylgulv et ideelt valg til moderne byggeri, der søger at kombinere funktionalitet med stil.


Kollektionen er netop blevet opgraderet med fem nye farver.

 

Se hele vores Bastion vinyl udvalg her